ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ГуангдонгTianXuan Packaging Machinery Co., Ltd., основана во 2011 година,

isпрофесионален производител на автоматска опрема за пакување.

Asанационална висока технологијатехнолошко претпријатие, ниеобезбедипакувањерешенија за купувачотс.Ниелоциран на границата на науката и технологијата- Zhongshan интелигентна производствена база во Гуангdпровинцијата Онгсо покривањеповеќе од3000 квадратни метрииградежна површина од повеќе од5000 квадратни метри.Регистрираниот капиталisјени 5.18 милиони.

Тианксуанisпосветени на дизајнот& развие, производство, продажба на сите видови опрема за автоматско пакување меки кеси, машина за пакување за автоматско запечатување картонски, автоматска комбинација на пакување линија на целата работилница.

Ние самостојно развивме и дизајниравме серија опрема за пакување, главните производиимаатсерија машини за вертикално пакување,хоризонталнасерија машини за пакување, серии на машини за пакување со тежина, серии на машини за запечатување кутии и помошна опрема поврзана со пакувањето.

Tianxuan е искусен во извозниот бизнис, брзо се движи напред за да биде професионален партнер на целиот бизнис OEM и ODM во странство.Повеќето од нашите машини се со одобренија CE/EMC/MD.

Предности на компанијата

 • работилница

  Високо-технолошките претпријатија поседуваат работилница за стандардни 50002

 • Сертификат

  CE сертификација и 10 видови сертификати за патент за корисен модел

 • Независно истражување и развој на машина за пакување

  11 години независно развиен и дизајниран на машина за пакување

 • Послужете

  Добра услуга во странство, инженерите по продажба можат да зборуваат англиски, 24 часа онлајн поддршка

 • Тим за истражување и развој

  Професионален тим за истражување и развој: 5 високи инженери, 10 инженерски асистенти, 5 инженери по продажбата

 • OEM&ODM

  OEM и ODM решение за пакување

 • Извоз

  Се извезува во повеќе од 50 земји, вклучувајќи ги Полска, ОК, Германија, Шпанија, САД, Сингапур, Тајланд, Кореја, Виетнам, Бразил итн.

 • Извозен износ

  Месечна испорака повеќе од 200 комплети

Покриеност на дел

IMG_0110
IMG_0755
IMG_0762
IMG_0776
IMG_0789
IMG_0792
IMG_0797
IMG_0869
IMG_3162
IMG_3197
IMG_3298

Топ брендови