O le lelei o le gaosiga otometi laina gaosiga o le a faasolosolo malie ona faʻaalia

I tausaga talu ai nei, o le gaosiga o le tele o alamanuia masini faava o malo o loʻo faʻalauteleina pea, ma o le manaʻoga mo le tele o le faʻatupulaia o le gaosiga na fanau mai ai le televave o le atinaʻeina o laina faʻapolofesa faʻapolofesa ma le maualuga o le masini ma le atamai, aemaise lava le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o galuega. .

I le avea ai o se alamanuia e ogatusa ma le tulaga o masini ma atamai i le tulaga afifiina, o le tulaʻi mai o le laina afifiina otometi e matua faʻaleleia atili ai le masini afifiina e faʻafetaui ai manaʻoga o le gaosiga otometi, & faʻaleleia le saogalemu ma le saʻo o le pusa afifi, ma faʻasaʻoloto atili ai le afifiina tagata faigaluega.

E naʻo le tasi le tagata e faʻatautaia le faʻaogaina o le laina gaosiga atoa, lea e mafai ona taʻua o le sili ona taua o laina faʻapolofesa gaosiga. fa'amalieina le mana'oga o maketi eseese.

O le taimi nei o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga o tagata faʻatau, e le gata mo le lelei ma le faʻatinoga o oloa ma manaʻoga sili atu ona mamafa, e oʻo lava i le saʻo o le afifiina o vailaʻau, afifi foliga matagofie ma isi vaega o manaʻoga faʻapitoa, o lea ia aumaia le atinaʻeina vave o le gaosiga o masini masini. , ituaiga eseese o masini afifi e aliaʻe i se vaitafe e le gata.

I le taimi nei, o loʻo faʻalauteleina le faʻapipiʻiina o pisinisi mai fafo i masini uma. O le numera tele o masini faʻapipiʻi otometi ma laina faʻapipiʻiina otometi, e mafai ona ausia manaʻoga o le maualuga ma le taugofie. fale gaosi oloa ma afifiina o le lalolagi, ma o le manaʻoga mo laina faʻapipiʻiina otometi eseese o le a faʻateleina atili.

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina ma le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi, o le gaosiga o gaosiga o tekonolosi ma mea faʻapipiʻi mo manaʻoga fou, o le tauvaga masini faʻapipiʻi ua faʻateleina le malosi, o le lelei o le faʻapipiʻiina o laina gaosiga otometi o le a faasolosolo malie ona faʻaalia, ina ia faʻalauteleina le aotelega. atina'e ole alamanuia masini afifi.

O la matou kamupani o loʻo i ai le poto masani i le mamanu & gaosia laina gaosiga e tusa ai

manaoga ole kalani.

Manuia le Fa'apipi'iina o Laina Fa'apipi'i:

Masini fa'apipi'i siu sa'o

Masini Tuuina atu Kata

Masini fa'apipi'i fa'asaga

Siaki Fuamafa

Masini Faamauga

O le lelei o le gaosiga otometi laina gaosiga o le a faasolosolo malie ona faʻaalia


Taimi meli: Apr-07-2022