PROFILI I KOMPANISË

GuangDongTianXuan Packaging Machinery Co., Ltd., themeluar në vitin 2011,

isnjë prodhues profesionist i pajisjeve të paketimit automatik.

Asakombëtare të teknologjisë së lartëndërmarrje teknologjike, neofrojnëpaketimzgjidhje për klientins.Nevendosur në kufirin e shkencës dhe teknologjisë-Zongshan bazë inteligjente prodhuese në GuangdProvinca ongme mbulesëme shume se3000 metra katrorëdhesipërfaqe ndërtimi prej më shumë se5000 metra katrorë.Kapitali i regjistruarisRMB 5.18 milionë.

Tianxuanistë përkushtuar ndaj dizajnit& zhvillojnë, prodhoj, shet të gjitha llojet e pajisjeve të paketimit automatik të qeseve të buta, makinë ambalazhimi automatik të vulosjes së kartonit, linjë kombinimi automatik i paketimit të të gjithë punishtes.

Ne zhvilluam dhe projektuam në mënyrë të pavarur një seri pajisjesh paketimi, produktet kryesorekanëseria e makinerive të paketimit vertikal,horizontaleseritë e makinerive të paketimit, seritë e makinerive të paketimit të peshimit, seritë e makinave për mbylljen e kutive dhe pajisjet ndihmëse të lidhura me paketimin.

Tianxuan ka përvojë në biznesin e eksportit, duke ecur me shpejtësi përpara për të qenë një partner profesional i të gjithë biznesit OEM dhe ODM jashtë shtetit.Shumica e makinerive tona janë me aprovime CE/EMC/MD.

Përparësitë e kompanisë

 • punëtori

  Ndërmarrjet e teknologjisë së lartë zotërojnë punëtori standarde 50002

 • Certifikata

  Certifikimi CE dhe 10 lloje të çertifikatave të patentave të modelit të shërbimeve

 • Kërkim dhe zhvillim i pavarur i makinës së paketimit

  11 vjet i zhvilluar dhe projektuar në mënyrë të pavarur në makinë paketimi

 • Shërbejeni

  Shërbim i mirë jashtë shtetit, inxhinierët pas shitjes mund të flasin anglisht, mbështetje 24 orë në internet

 • Ekipi i R & D

  Ekipi profesional i R & D: 5 inxhinierë të lartë, 10 asistent inxhinierë, 5 inxhinierë pas shitjes

 • OEM&ODM

  Zgjidhja e paketimit OEM & ODM

 • Eksporto

  Eksportohet në më shumë se 50 vende duke përfshirë Poloninë, MB, Gjermani, Spanjë, SHBA, Singapor, Tajlandë, Kore, Vietnam, Brazil etj.

 • Sasia e eksportit

  Dërgesë mujore më shumë se 200 komplete

Mbulimi i pjesëve

IMG_0110
IMG_0755
IMG_0762
IMG_0776
IMG_0789
IMG_0792
IMG_0797
IMG_0869
IMG_3162
IMG_3197
IMG_3298

Markat kryesore